Appartement huren: El Grecostraat in Almere

  • 85 m2
  • 2 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Almere. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op zoek naar een appartement dat u kunt invoeren zonder oneven banen te doen? Dit volledig installeerbare 2-kamer appartement bevindt zich op de 3e (bovenste) verdieping van een klein appartementencomplex. Er is een lift, een privé-opslag op de begane grond en een prachtig uitzicht op groen en stadskanaal vanaf het balkon. In de buurt van het appartementencomplex is voldoende parkeergelegenheid op het openbaar bezit.

Op loopafstand is er een grote Albert Heijn, bushalte en gezondheidscentrum. U kunt de snelwegen A6 en A27 in een paar minuten bereiken.

Bouwjaar 2012. Gebruiksgebied Woont rond 53m2.

Begane grond: centrale hal met belplateau, lift, trap en opslag.

3e verdieping: galerij met uitzicht op de daktuin, toegang tot het appartement met in de hal de meterkast (wijkverwarming en glasvezelkabel), ruime slaapkamer aan de voorkant waar dubbele deuren aan de galerij aanwezig zijn. Aan de linkerkant is een badkamer met een ruime open doucheruimte met thermostaat, wastafel en toilet. Er is ook een aparte berging aan de linkerkant waar u de wasmachine kunt plaatsen. In het midden van het appartement is een open keuken met een rechte keukenunit met ingebouwde apparaten: keramische kookplaat, roestvrijstalen afzuigkap, koelkast, vriezer en een heteluchtoven.

Aan de achterzijde is de woonkamer met dubbele deuren naar het balkon. Het balkon biedt een prachtig uitzicht op een groene riem met een stadskanaal. Je hebt geen buren hierboven, dus je hebt meer zonlicht en meer privacy.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Almere
Wijk/buurt: Centrum Almere Buiten
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Gratis parkeren
Eigen terras
Vaatwasser
Wasmachine
Tonen op kaart