Apartment for rent: Olivier van Noortstraat in Almere

  • 75 m2
  • 3 rooms
  • 21 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Almere. You can contact the advertiser if you have any questions.

LET OP: WIJ HEBBEN 30 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR VANAF 900,- EURO

Duurzaam en exclusief wonen in Almere
Ontdek een nieuw niveau van luxe: wooncomplex Columbus. Een prestigieus project met 30 unieke appartementen en een full-service supermarkt die u van alle gemakken voorziet. Vanuit uw hoogwaardige afgewerkte appartement geniet u dagelijks van het spectaculaire uitzicht op de rustige, groene en waterrijke omgeving. Door de ideale ligging bent u in een oogwenk in het centrum van Almere, Amsterdam of Utrecht.

Over Almere
Stedelijk, groen, rustig en mooi, in Almere vindt u alles wat u zoekt. Deze moderne stad ligt op de ideale locatie tussen de vrije natuur en de Randstad en geeft innovatie de ruimte. Uw leven loopt er op rolletjes: het is niet te druk, uitstekend bereikbaar en biedt alle denkbare voorzieningen en activiteiten.

Het complex
Midden in de groene, waterrijke omgeving staat het wooncomplex Columbus als een echt boegbeeld aan de rand van Almere Poort. Het groene dak van de supermarkt, de ruime opzet, het vele groen in de omgeving in combinatie met het architectonische ontwerp sluiten aan op de natuurrijke omgeving in de moderne wijk

Columbuskwartier.
Columbus is omringd door een levendig plein aan het water. Aan het plein vindt u een full service supermarkt met slijterij en bloemenwinkel. Vanaf het plein kunt u met gemak uw auto bereiken in de alleen voor bewoners toegankelijke parkeergarage.
De 30 appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en variëren zowel in afmeting als indeling. Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt.

2.1 De architect
Wooncomplex Columbus is ontworpen door de internationaal bekende Nederlandse architect Erick van Egeraat. De ontwerpen van Erick van Egeraat gaan uit van duurzaamheid en gebruiksgemak, voor nu én voor de toekomst. Ook put hij inspiratie uit de omgeving en het doel van het project. De gebouwen die hierdoor tot stand komen, zijn echte blikvangers die u overal ter wereld tegen kunt komen.

2.1 Bijzondere architectuur
Bijzonder is het zeer zorgvuldig en gedetailleerde stucwerk dat de verspringende gevels siert. In diezelfde gevels zijn tevens bouwkundige plantenbakken met beplanting geïntegreerd en fraaie blank gelakte mahoniehouten kozijnen opgenomen. Elk gevelvlak ziet er anders uit en het samenspel van gevels vormt een opvallend geheel.

Duurzaam leven
Het winkel- en wooncomplex springt niet alleen in het oog vanwege haar allure, het complex voldoet ook aan de modernste eisen en de hoogste duurzaamheidsstandaard. Deze aspecten ziet u overal in het complex terug. Zo is er gekozen om gebruik te maken van hergebruikt beton, duurzaam gewonnen hout en is het gebouw geheel voorzien van LED verlichting.

Het groene dak van de supermarkt biedt naast een mooi uitzicht ook natuurlijke isolatie. Het vormt een buffer voor regenwater en filtert CO2 uit de lucht. Het gebouw is energiezuinig doordat de warmte van de supermarkt hergebruikt wordt. Moderne isolatie zorgt voor een constante, aangename gevoelstemperatuur. Zonnepanelen op het dak voorzien in stroom om onder andere de algemene ruimtes deels van verlichting te voorzien.

De appartementen
Om in te spelen op uw individuele behoeften is elk van de 30 luxe appartementen in Columbus uniek, zowel in woonoppervlak als in indeling. Het gehele complex kent een bijzonder hoogwaardig niveau van de afwerking. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de galerij die de entree naar uw eigen appartement vormt. Deze heeft een glazen balustrade en is uitgevoerd met mahoniehouten vloerdelen. In uw eigen appartement is de luxe keuken voorzien van Siemens apparatuur en de badkamer van stijlvol sanitair van Villeroy & Boch. Wij kunnen uw appartement volledig naar wens stofferen en meubileren, waarbij wij zelfs kunnen zorgen voor een complete wooninventaris. Bij ieder appartement hoort een eigen parkeerplaats in de privé parkeergarage.

Natuurlijk heeft uw appartement ook een eigen buitenruimte zodat u optimaal van de prachtige omgeving kunt genieten.

Read more with an package!

General information

City Almere
District/Neighbourhood: Centrum Almere-Stad
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Private living room
Waste surcharge
Private balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Private bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Shared yard
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes
Show on map