Apartment for rent: no longer available Olivier van Noorthof in Almere

  • 54 m2
  • 3 rooms
  • 23 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Almere. You can contact the advertiser if you have any questions.

Licht volledig gemeubileerd 3-kamer appartement op de 2e verdieping in Almere Poort. Met het strand, bos en natuur in de buurt is er altijd een plek om te ontspannen. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige appartementen complex “Strandvilla 01” in het Columbuskwartier in het populaire stadsdeel Almere-Poort.

In het woonkwartier zijn voorzieningen zoals het gezondheidscentrum en de supermarkt op loopafstand en diverse kleine winkels en horecagelegenheden op fietsafstand. Het NS-Station Almere Poort (bushalte, NS treinstation) is op 10 minuten fietsen te bereiken. Het strand en bos liggen op zeer korte afstand. Het complex heeft tevens een gunstige ligging ten opzichte van de diverse uitvalswegen waaronder de A6 richting Amsterdam, ‘t Gooi of Lelystad.

Beneden is de gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbus en trappenhuis. Tevens is er een eigen parkeergelegenheid.

Indeling: entree, hal, garderobekast, 2 slaapkamers, badkamer v.v. douche, wastafel met meubel en wasmachine, separate toilet, lichte woonkamer met open keuken v.v. koel/ vrieskast, kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser, toegang tot balkon.

Bijzonderheden:
- volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd;
- beschikbaar per 1 december 2020;
- 2 maanden waarborgsom;
- eigen parkeerplaats;
- gunning eigenaar.

Read more with an subscription!

General information

City Almere
District/Neighbourhood: Columbuskwartier
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map